¿És un error la bandera de Novelda?

Xeis, miereu que m'he trobat; sembla que ni l'escut ni la bandera actuals de Novelda tenen cap fonament històric ni vexil.lògic (la vexil.logia és la ciència que es dedica a aixó de les banderes). Ho comparteixc perquè no és la primera vegada que senc algo semblant. Diu este blog que els dracs que tenim a cada costat de l'escut están de més, que l'escut deuria ser com el que veieu aquí baix i que, per tant, la bandera deuria ser vermellla, groga o blava, ja que sempre els colors de les banderes han d'emanar dels colors dels escuts. El blog també conté propostes interesants per a la bandera de Novelda... i més boniques que la que tenim ara. Que vos pareix?

https://vexilologiacvalenciana.wordpress.com/2015/11/29/novelda/

  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

La Historia contada noticia a noticia

   ÚLTIMA MODIFICACIÓN

         30 AGOSTO 2020

OTOÑO 1224