Reivindicant a Jorge Juan en Elx

El catedràtic de matemàtiques Diego García Castaño és un dels jorgejuanistes més reputats de la veïna ciutat.d'Elx, i ho es tant per les aportaciones matemàtiques del científic novelder com per la part il.licitana de la familia de sa mare; la familia Santacilia i Soler de Cornellà.


Diumenge passat publicaba un article en Noveldadigital.es on reivindicava que la ciutat d'Elx deuria honrar a la figura de El Sabio Español i recriminiva a l'ajuntament la seua poca iniciativa en este asunt. Ens afegim a la seua reivindicació i divulguem per açí el seu article, al temps que en recuperem dos més relacionats amb este tema; un de l'any 2012 on reclamava un monument de Jorge Juan en la ciutat de les palmes i un altre de la casa-palau de Jorge Juan en Elx (sègle XVII), declarat Bé d'Interés Cultural des del 1968, juntament amb la Basílica de Santa María, el Palau d'Altamira i La Calahorra.


Casa Palacio de Jorge Juan (Elche). Siglos XVII-XVIII.


Aunque el ayuntamiento de Elche no mueva ficha! (noveldadigital.es)

A la espera del monumento en Elche a Jorge Juan (diarioinformacion.com)

- - - - -

Volver al Inicio

  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

LA HISTORIA CONTADA NOTICIA A NOTICIA

   ÚLTIMA MODIFICACIÓN

         29 OCTUBRE 2020

PRIMAVERA 1226